Bende free penghilang bosan ~ "whateva=general"

7/02/2008

Bende free penghilang bosan

Bende free.Aku ni memang jenis suke bagi free ( bukan utk popularity okeeh) ...

Korang minat kartun x ? Aq minat ujang kalo korang nak tawu..

Kalo Bushan,korang nak layan komik free ..Aq cadangkan korang klik screenshot kat bawah ni





webnye bukak sendiri...berdikarilah sket yerr...

Korang bace-bace le dulu,,kalo cham minat sgt nak wat hobi ( lukis kartun )

bleh lah korang klik ini

2 ulasan:

neo berkata...

free..free...fre..

dionz berkata...

pe yg kau ngarot ni
ngaposi wong waae

Catat Ulasan

TQ sesape yang bukak tetingkap ini..
sape yg dah bukak lpstu dier tutup atau bace tapi xkomen,maka die akan offline tanpa tangan....hehehehehe