Jarang 0n9 ~ "whateva=general"

7/14/2008

Jarang 0n9

SALAM semua...
aq on9 kejap je ni dekat lab uitm segamat...
so sorry about it bcoz i dunt have a modem yet..
anyone who want to support me??

btw..i will try to update my blog..to ensure all of you will gain some knowledges..

to all of u,wish me luck..thnx to God

3 ulasan:

shine berkata...

ala....biasa la tu pacak..aku dlu di kolej pun jarang online,cuti sem bru dpt online,bkan xnak bkak kat lab kolej,dah try..lambat gila,malas tggu..buang masa je,pape pun...gd luck utk semua ya. ada pape ilmu bru kang jgn lupa kongsi,bgtau la aku,aku setia mengunggu. :)

Tanpa Nama berkata...

de plak sumpahan paak tipu je
dah2 jgn ngarut lg
ngoposi wong waie

haxe berkata...

2 r pasal..tibe2 je ko sunyi menyepi.cpt la kembali..hoho

Catat Ulasan

TQ sesape yang bukak tetingkap ini..
sape yg dah bukak lpstu dier tutup atau bace tapi xkomen,maka die akan offline tanpa tangan....hehehehehe