Aku x sabo nak grad!! ~ "whateva=general"

7/19/2008

Aku x sabo nak grad!!

Hehehe...



xlama lagik aku akan grad for my diploma ...
lagi 3 sem je nih
Hehehe...
xsabo rasenye nak blogging scr hardcore cam dulu...
Aku harap blog ni kekal MENJANA INCOME




'Wish me luck ok'



interviewer tu sgt lah cantik..namanye mya...She take my pic and upload my pic and paste it on that magazine....




(ps:ade je majalah yg nak interview aku,,,,beruntungnyer..)


style x ?? Everlast beb...

5 ulasan:

neo berkata...

tq sesape yang bukak tetingkap ni..sape yang dah bukak lepastu dier tutp atau bace tapi tak komen, maka die akan terkena sumpahan pacak..!!!!!! ko buat lawak ek??
hahahah
aku pon grad 2010
laaa
tapi aku degree
yeahhhh
lalalaaaa
buat gempak je la ko ni
huuu

haxe berkata...

ko mmg da gempak pacak..truskan mengegar arena blog..proud of you!!hoho

ghost_MaR berkata...

ak abis study 2011 ... tp 1st degree lh ... hehehe ... endif kt blog neo tuh sbb ko bukak pki IE ... klu ko pki firefox @ opera @ k-meleon @ flock , menatang2 endif2 tuh x der nyer nk muncul ...

msk topik blk ... bior tol ko msk magazine ... magazine per ??? ak nih ulat buku ... rs nk beli lh plak magazine tuh :)

vujie berkata...

hoho aku pn tnggal setahun setengah lg utk grad.. gumbira~~ hehe..

Muhafis berkata...

ak tawun depan abes!!!!
lagie cepat la kanak2.. hehe

Catat Ulasan

TQ sesape yang bukak tetingkap ini..
sape yg dah bukak lpstu dier tutup atau bace tapi xkomen,maka die akan offline tanpa tangan....hehehehehe