iklan murah di blog dan laein sumber ~ "whateva=general"

7/24/2008

iklan murah di blog dan laein sumber

sALam sejahtera kepadA semua.......

ade x sesape yang berminat utk mengiklan di blog saya....

Korang cume bayar RM20 seumur hidup...

xmahal an ??

sesape yang berminat sila contact me di 0177990127 * pacak *

Aku akan tolong promote korang punyer iklan dkat satu sumber iklan yang best...
Cume rm20...

kalo segan nak call aku,korang leh roger aku via ym...
pacak335@yahoo.com

tp emel yang paling aktif buat masa ini ialah pacakjbee@gmail.com

sekian...

2 ulasan:

MFR Telecommunication Sdn Bhd berkata...

emmm..x boleh..yg tu utk business sahaja..tp aku dah letak link ni dlm .::Fellow Blogger::. aku..tp klau nak jgk, kite exchange link..Ko letak link aku dlm iklan ko, then, aku letak link ko dlm post aku..deal?? 1 lg, ko letak kt ne link tu?

sheffezen berkata...

rm20 seumur hidup? erm macm bes jer? mcm tipu gak pun ade? x kn RM 20 seumur hidup..bapak= pemurahnye..

Catat Ulasan

TQ sesape yang bukak tetingkap ini..
sape yg dah bukak lpstu dier tutup atau bace tapi xkomen,maka die akan offline tanpa tangan....hehehehehe