bende free lagik ~ "whateva=general"

7/01/2008

bende free lagik

Okeh,posting sebelum ini aku ade ckp pasal bende free jugak..Skang ni pun ye jugak tpi pasal teknologi..
Semua bende ni aku amek dari Lowyat...
Sape xpernah pegi lowyat ? Sape pernah dengor tp x pernah pegi ?
Hehehe..Jom ikot aku next cuti sem nnti..
bTw,ni artikel (.pdf ) yang boleh tahan bagus gak especially utk newbies , freshies,and so on..
Sesape pun boleh mintak free dgn aku...Artikel ni banyak sangat ,so susah ler aku nak listkan..sebab terlampo ler banyak ...
So sorry about it...

Kalo betol-betol nak,just listkan kategori jerr.
Contoh; korang nak taw psl gadget,so listkan 'gadget' sbg kategori yg korang nak...
Kalo artikel ni xcukup baek.sori ok ...

2 ulasan:

shine berkata...

bro..ni tuk apa??blh terangkan???

pacak uitm berkata...

kpd shine:ni smua artikel pdf psl gadget gadget terkini yg ade kt malaysia..nk ke? maybe lmbt sket sbb aq jarang on9..

Catat Ulasan

TQ sesape yang bukak tetingkap ini..
sape yg dah bukak lpstu dier tutup atau bace tapi xkomen,maka die akan offline tanpa tangan....hehehehehe